Liten, söt, ond...

Alla inlägg den 1 mars 2012

Av Paula - 1 mars 2012 19:17

Idag när vi skulle ha eftermiddagsrapport var det minsann dukat fint kring bordet med gofika och en stooor bukett blommor till mig med tillhörande sött kort. :) Jag blir så rörd när jag tänker på att imorgon är sista dagen, och jag är så glad att jag trivts så bra med min avdelning och med personalen som är helt underbar. Jag beundrar dom, helt ärligt. Dom har erfarenhet och dom orkar varje dag göra ett otroligt tungt jobb. Och dom gör det bra. Jag är stolt över att jag fått jobba med dom.


Imorgon ska jag gå runt och krama om alla. Sen blir det tömma mitt skrivbord på mina egna prylar... Kommer kännas liiite skumt. Men men, jag hoppas jag kommer att trivas fint på nya stället också.


Annars. Fick goda nyheter idag. Raring var förbi verkstan, för att höra hur det var med bilen. Och den var klar, till en hiskelig summa av ca 300kr. (???). Tydligen var det ett väldigt enkelt fel ändå, och delen hade vi redan köpt. (nåt med kontakt i nån grej...) What ever. (det är att jämföra med när jag lämnnade in bilen för oljebyte i Luleå hos fuckingjävlapissford, och dom gjorde felsökning för 4500kr och bytte aldrig olja ens...). Så jag är GLAD, slipper skrota bilen och framförallt, slipper köpa en annan bil. Att köpa bil är ju det jobbigaste som finns. Man letar och letar, och man vet aldrig om man köper nåt som håller ändå. Huvva. Går nästan hellre till tandläkaren än köper bil, och det är illa.


NU ska jag spola av ett barn som ligger i badet och plaskar. Hon (Saga) för övrigt hade svar på tal idag kring middagen.


Jag: -Saga, ät nu upp maten innan jag bli vansinnig.

Saga: -Mamma, gå nu och titta på tv innan JAG blir vansinnig...


Ok. Det blir lattjo om 9 år när hon är tonåring.... ;)

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards