Liten, söt, ond...

Alla inlägg den 6 juni 2011

Av Paula - 6 juni 2011 18:32

  

Vi firade sverige idag.

Jag hade inte mycket förhoppningar när vi kom till torget, var inte många människor där, och jag kände mig helt off då jag var enda i min generation där... MEN, tjoff sa det och torget fylldes med folk, och en clown delade ut flaggor till kidsen.


  Sen sa det "MULLER" och en liten kortege med motorcyklar anlände, och dom skulle sedan leda karavanen med folk från torget till hembygdsområdet.


  Som kuriosa kan nämnas att frida hittade en nyckelpiga...


  Och jag och jennifer lekte "Gul bil" (ser man en gul bil får man slå den andra...) Moget. Moaha. ;)


Just det, sen drog karavanen igår. Massa folk. Polisbil med blåljus och motorcyklarna i täten, efter det en klunga med drillflickor och tätt bakom en slagorkester, sen allt folk. Var skitballt att lilla gällka kunde uppbringa så mycket folk. Ungarna var imponerade av att vi faktiskt GICK mitt på STORA bilvägen! Men det får man om polisen leder vägen. Faktiskt. Jag blev impad av slagorkestern, dom låter som mäktigt. Och man går automatiskt i takt.


  Sen sjöng vi nationalsången. (efter det ville barnen ha fika, så vi gick hem eftersom att fiket vid stranden inte tar kort, och kön var typ aplång).


  Mums!!


Sen hann jag gå in en sväng med maten jag handlade på affären, och när jag kom ut var kidsen puts väck. Iiih. Jag blev en smula orolig och förbannad, samtidigt som sagas farmor ringde och sa att hon hade kidnappat kidsen... :) Så jag gick också dit och vi fick fika och ännu mer glass.


  Efter allt fika gick vi åter igen ut och mös lite på filten.


  Hoppade lite i gräset...


  ...Och tog det allmänt piano.


Nu har storflicksen fått kliva på bussen och dom är nog snart framme hos sin pappa. (OCH, länstrafiken, dom små nötterna... Tar INTE kort på bussarna... Dom vill ha kontanter. Vem ska upplysa dom om att det är 2011?? Ja, dom har iaf fått ett halvt upprört mail av mig).


  Jag och Saga fortsätter kvällen i tvättstugan.


Imorgon påbörjar jag mitt nya jobb. Som Sjuksköterska. Första gången i hela mitt liv som jag går till ett dagtidsjobb. Andra gången i mitt liv jag får månadslön och en längre anställning. Sweet.


Och, jag älskar min raring. Massor.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards