Liten, söt, ond...

Alla inlägg den 2 februari 2008

Av Paula - 2 februari 2008 21:26

Och jag som har bäddat rent i sängen.


Tänker inte gå och lägga mig svettig och smutsig i min rena säng! Kikade för övrigt in där, och såg ett stycke 2-åring som ligger tvärs över hela huvudändan. Blir nog soffan för mig inatt. Med kläder på... Vilken fantastisk lördag. Weheeeeyyy!!


Grannens hundvalp har för övrigt nå damp-race där uppe. Småtassarna smattrar mot golvet (mitt tak) *ler* Nu ska jag slumra i soffan. Gonatt.

Av Paula - 2 februari 2008 20:19

Mmmm, denna kväll kan nog bara bli bättre. Har som sagt haft en rolig dag med en massa timmars lek på Leos Lekland. Det var fullproppat med ungar överallt, men kul var det.


Och nu ikväll så var det baddags för ungarna. Frida gick bra att bada, inga problem. Men sen när hon skulle sova, så tyckte jag att hon var varm. Och jepp. 40 graders feber har hon. Så nu ligger hon i min säng, så jag kan hålla koll på henne inatt. Och när det var dags för Jennifer att bada, så kommer det bara BRUNT vatten ur kranen. Nåja, ringde till larmcentralen, och det skulle inte vara farligt att bada i det vattnet. Så det blev ett snabbt bad för henne.


Och nu, kommer det INGET alls ur kranen, det är ju lysande. En lördagkväll och allt. Och JAG har inte hunnit duscha ännu, efter dagens lek och svett... *fräsch*


Men JAG HAR JU STRÖM!! *peppar peppar* Så jäkla typiskt för detta område alltså. Alltid är det nåt. *less*


Jag hade som tänkt sjunka ner i ett välbehövligt bad när ungarna somnat... Tur man inte ska ut på krogen, då hade man ju fått panik.

Av Paula - 2 februari 2008 12:07

Sitter och väntar på att Frida ska äta upp sin smörgås så att vi kan åka iväg... Ska till storheden och handla lite, och sen blir det Leos Lekland.


Så, nu är hon äntligen färdig. Nu blir det klä på ungarna och fara.


Måste bara påpeka att jag ser inte riktigt klok ut... Ögat är fortfarande jätterött och det ser miserabelt ut. *suck* Hoppas ingen lägger märke till mig. :-) 

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards