Liten, söt, ond...

Alla inlägg under februari 2011

Av Paula - 17 februari 2011 21:52

Jag tänker inte ens nämna kylan. Nej. Inte. Bara att det är förjävla kallt, och att det får räcka. Faktiskt.


Annars...


... Ja, JAJKS!!! Jag flyttar om typ 2 veckor och 2 dagar... AAAAAAhhhh. (när jag insåg det så panikpackade jag en till kartong... Bra där.

I helgen blir det mera packa, och mera organisera. Jajjomen. För en sak är säker, jag tänker inte stoppa mitt nylle ut genom dörren i onödan.


Annars...


...Ja, C-uppsatsen rullar på. *peppar peppar* Nu känns det faktiskt riktigt roligt igen, när man får skriva lite. (läs: när analyshelvetet är över). Sen är det rätt kul att se att uppsatsen liksom byggs på och blir mer och mer som en uppsats ska. :) Även om man blir lite tom i huvudet ibland och fastnar jättelänge med nån knasig mening som inte alls funkar. Då blir man glad att man inte gör den ensam, för i såna lägen är det bra att vara 2 som kan brainstorma fram nåt vettigt.


NU ska jag gå och ta en VARM dusch, sen ska jag skutta ner under täcket.

Av Paula - 16 februari 2011 19:25

Jag: -Saga kom nu, vi ska gå och borsta tänderna, klockan är halv åtta.

Saga (3 år): -Nä, jag ska gå och sova.

Jag: -Öh... Ja, men vi ska borsta tänderna först, innan du sover.

Saga (med ARG röst): -NÄ, klockan är halv tolv, jag ska sova NU!!!

Jag: -Nä, klockan är halv åtta och vi ska borsta tänderna.

Saga: -Men MIN klocka är halv tolv. Jag ska sova.


... Jaha?? Men då så. (vi gick ändå och borstade tänderna, sen sprang hon till sängen och drog täcket över huvudet). Får det vara så enkelt? :) Kan man annat än älska den ungen?

Av Paula - 16 februari 2011 08:56

Jag kan ta att det är kallt på vintern. Jajjomen. MEN, att det ska vara så kallt så länge. It sucks!!

Kan det ge sig nån jävla gång!


Man skulle haft en skitliten stuga nu med en stor fet kamin och en halv skog man kunde elda upp. Då hade jag lätt suttit vid elden och bara matat in ved, hela dagarna. Då hade jag kunnat ta kylan, i flera veckor. Men att sitta i en kall sunkig jävla lägenhet där innetemperaturen sjunker efter flera dagars sibirienkyla är inte kul.


Ska suga i mig en balja kaffe så jag blir varm. Sådeså.

Av Paula - 14 februari 2011 21:44

Mjoo. Jag har fått bota min abstinens lite. Fick spendera ett par timmar med min E, och det behövdes. Att det är så svårt för mig att sakna... Men, dagarna går, och dessutom fort.


Endast 19 dagar kvar nu.


Men som jag sa åt han så kommer jag att ha säkerligen en smula kasst humör denna tid. Så äckligt mycket att hålla reda på och fixa. Och även om jag inte är mest pedant, så ogillar jag det faktum att mitt hem ser misär ut med kartonger lite överallt. Men men, jag hoppas verkligen att själva flytten går smidigt. Och det tror jag, har en massa underbara vänner som kommer och hjälper mig att bära. :) Ni är underbara.


I övrigt, det är alla hjärtans dag idag. Ingen dag jag bryr mig om, igentligen. Tycker mest att det är ett materialistiskt jippo. Att visa att man tycker om nån kan man göra alla dagar. Och ska försöka göra alla dagar. Men, jag fick ett supergulligt kort som låg på hallgolvet och väntade på mig när jag kom hem. Och det fick mig att le och känna mig rätt rosa och fluffig. Men bäst av allt var ändå att vakna upp bredvid honom, och känna närhet. Fysisk kontakt, det är grejer det. Och bara en sån simpel sak som att gå runt i köket och stöka fram frukost tillsammans och småprata om allt möjligt. Det är sjukt mysigt. Nåt jag saknat så länge.


Det blir bra... SEN. ;)


Apropå kartonger. Saga den lilla sötungen, hon tycker kartonger är bra. Ikväll tog hon sin pall, ställde bredvid kartongerna, klättrade upp med en filt, och la sig och mös uppe på kartonghögen... :D (tro nu inte att det är en jättehög, kanske bara en meter från marken). Törs inte bygga mer på höjden med tanke på hennes klätterfasoner.


Sen, denna KYLA. Helv*te vad kallt!! Jag AVSKYR när det är så obehagligt kallt. I gällivare var det -32 igår. Idag "bara" -26. Usch. Och det värsta är att det ska vara ännu kallare, under hela veckan. Inte kul. Sen när denna kylsväng är över så KRÄVER jag takdropp och +grader. Sådeså.


Nä, dags för kudden. Imorgon är en ny dag.

Av Paula - 12 februari 2011 18:40

Jag är inte gjord för detta. Jag är inte gjord för att sitta och sakna någon... Det suger och jag blir bara jävla sne.


Helst när man inte ens nånsin vet när man ska ses nästa gång... Man får liksom gissa.


Ensam är stark. Så känns det. Så har det alltid varit.

Av Paula - 11 februari 2011 22:58

Idag.... ... är det fredag... ... <--- ser ni alla punkter... ?? Ha ha. Hej, jag heter Paula, och i brist på sällskap så kör jag internskämt med mig själv på min blogg... Behöver jag hjälp? *höhö*


Kondensering på det:

"Hej, jag heter paula, behöver jag hjälp?"


Och att-sats:

"att heta paula och behöva hjälp"


Paula behöver hjälp, för hon är skadad, och nu skriver hon om sig själv i tredje person, illa. ;) Hur som, idag blev ANALYSEN klar. Fasen i c-uppsatsen som jag FASAT för. 6 slutkategorier landade vi på, och jag känner mig på nåt sätt inte orolig. (inte som förra gången vi gjorde övningsuppgift i analys), nu känns det mer säkert. Som att det hade inte kunnat bli på så många andra sätt. Jag TROR det blir bra. Handledaren hade bara ett fåtal tips till eventuella ord- ändringar. Och det känns hyvens. Det tar vi ställning till sen. för nu är det HELG!!

Men jag är lite insnöad på att-satser, börjar tycka dom är festliga.


Morgondagens att-satser:

  • Att laga en overall.
  • Att köpa godis.
  • Att gå på bio med sötkidsen.
  • Att stjäla popcorn av kidsen under bion. (moaha).
  • Att inse att man ändå betalat själv för popcornen och att det då inte klassas som stjäla... Crap.
  • Att ha tvättstuga.
  • Att på riktigt börja flyttpacka.

Måste nog gå på AASM, (anonyma-att-sats-missbrukare). Att behöva skaffa sig ett liv.


I övrigt saknar jag min E. Ibland känns han som på låtsas. Som att jag hittat på han. Han känns så långt borta. Och när han är så långt borta och vi inte hörs, då känns det så overkligt. Som att jag ska ha en pojkvän?? Sen mitt i allt så plingar det till i mobilen och han skickar ett sms. Go är han. Och fin. Och jag saknar han som fan ikväll. Hade vart så mys att gosa med han. Jajjo, he blir nog bra. Jag ska ta täcket och kräla ner i soffan. Puss.

Av Paula - 10 februari 2011 22:18

Saknar mina kids gör jag också. Men är ändå glad att jag får tid att ligga på soffan några kvällar och bara vila. Jag behöver det.


Nu släcker jag ner, och beger mig mot sängen. Sov gott.

Av Paula - 9 februari 2011 20:40

Fjärde veckan inne i C-uppsatsen. Det har varit oerhört tungt med analysen, men nu hoppas jag att det börjar gå lättare. Hoppas hoppas. Men det är långa dagar att sitta och stirra sig blind närmare 8 timmar varje dag. Men jag hade inte väntat mig nåt annat.


Annars. Min hosta börjar sakta men säkert ge med sig. Men idag har jag nästan känt mig lite febrig igen. Inte bra. Tänk sen när man är vanlig anställd och KAN sjukskriva sig om man är sjuk. Nu är det inte ett alternativ. Knappast så att någon vikarie kommer och skriver om jag är sjuk. :)


JO, fick SJUUUUKT bra nyheter idag. Ner på hallgolvet damp det ner ett brev om dagiserbjudande. Saga har blivit erbjuden plats på det dagis som vi ville. Så nära hem, och så nära jobb. Blev så otroligt glad och lättad. ÄNTLIGEN släpper den oron. Det var värt varenda samtal och spring ner på kommunhuset. ;)

Hyresvärden ringde också och ville jag skulle välja golv till mitt nya kök, för det skulle dom byta innan jag flyttar dit. Raring E får välja åt mig, han har så bra smak så det blir nog finemang.


Hujj, bara 24 dagar kvar till flytt... Borde nog ta tag i packandet på allvar... Jisses. Crap vad tiden går fort.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards