Liten, söt, ond...

Alla inlägg under augusti 2011

Av Paula - 30 augusti 2011 22:02

Jag har världens finaste kollega.


Inte nog med att hon har lärt mig massor under denna sommar, hon har hela tiden stöttat mig om jag behövt det. Och man har aldrig behövt känna att man stör, oavsett om hon varit upptagen eller ej.


Och idag. Kommer hon och bär på en fjäril, till mig. :)

För någon vecka sen nämnde jag i fikarasten att Saga önskade sig en fjäril när hon fyller år snart. Och detta mindes alltså min kollega. För nu hade hon hittat just en fjäril, i sitt förråd och den fick jag idag. En gul fjäril, med vingar i nylon. Den ska jag hänga ovanför Sagas säng så har hon också en fjäril, precis som storasyster. :)


Sånt värmer.

Av Paula - 29 augusti 2011 18:53

Jag skulle vara hurtig idag efter jobbet. Så jag drog till badhuset, simmade 40 längder och tog en skön bastu. Hade igentligen tänkt en löprunda, men har sån träningsvärk, då är simning skonsamt. Sen var det ganska lattjo att stå där i duschen och tänka att "nu kanske jag aldrig mer behöver skämmas ihjäl för min mage när jag visar mig naken"... Skön tanke. :) 


Nåja, hursom. Jag skulle cykla till raring efter simningen. Är ju min "raring-vecka", dvs när jag inte har barn är vi hemma hos honom för att slippa bara nöta på mitt hem. Och jag gillar det, visst, det blir ett litet kappsäcksliv, men helt klart värt det så man inte känner sig låst i sitt eget hem jämt. Omväxling förnöjer, och här finns både skönare soffa, skönare säng och större och BÄTTRE tv. :D 


Ja just det, himlen öppnade sig återigen när jag cyklade, så jag var ungefär lika blöt när jag cyklade hit, som jag var i bassängen... Jättekul. Har fan regnat i flera veckor nu, kan det ge sig nån gång??!! Nåja, var skönt att byta om till torra mjukisbrallor och en skjorta jag fyndat i garderoben. MYS. 


Imogon är det en vecka kvar. 

Av Paula - 28 augusti 2011 21:00

Idag började lite halvkasst. Kände mig en smula uttråkad och gråvädret gjorde inte saken bättre. MEN, då drog jag på gymmet och svettades lite, och vips så kändes dagen bättre. 


Raring tog "före"-bilder på min mage idag. Börjar närma sig med stormsteg till Op. Spännande. Ska lägga upp före och efter- bilder sen. 


Jag har fått stöka hemma i rarings kök idag. Han jobbar eftermiddag, och jag fick för mig att jag skulle prova göra KÅLDOLMAR... Fattar ni vilket bök det är??!! Koka kål, ta lös bladen, veckla in köttfärssmet i bladen, få dom att se vettiga ut, steka dom och sen häva dom i ugnen... Tog från start till diska undan inte mindre än 3 timmar. Men GOTT som sjutton!! Däremot gör jag nog inte om det i första taget. :)


Raring o andra sidan har skickat supersöta sms till mig under hela eftermiddagen, han är så söt!! Min goa skåning. Helt underbart att jag är ännu nykär och galen i han. I oktober firar vi ett år tillsammans. Sjukt vad tiden har gått fort.


Nu sitter jag och slötittar film och inväntar träningsvärk från gymmet idag. Sen ska jag försöka somna i tid. Jobb imorgon som vanligt. :)  

Av Paula - 27 augusti 2011 16:50

Har precis landat i rarings soffa. Var hem en sväng och gav kaninerna mat, sen promenerade jag hit. Hade tänkt gå en långpromenad, men orkar fan inte. Nåja, blev iaf 25 minuters promenad hit. 


Har käkat lite mackor till middag, orkar inte ens laga mat. Kan inte förstå att jag är så trött idag. Tog mig knappt ur sängen idag. Men jag måste ju också få vara trött och lat nån gång. Och idag tänker jag vara lat. Ska inte göra nåt alls. Bara slötitta tv och kanske slumra lite. 


Whiskyn som jag köpte igår var för övrigt helt klart värt pengarna. Ska nog ta en smutt av den ikväll också. 

Av Paula - 26 augusti 2011 16:11

Jag har varit och shoppat lite. Till min hall.



En skohylla att matcha min hallbänk. Fiiin! (Kommer dock först om 10 dagar).


  


En rund matta, istället för den blåa fula trasmattan som var där innan...



 


Och lite till krokar till ena väggen. Så man kan hänga upp handväskor och dylikt.

Allt detta på EM här i Gällivare. :)


Köpte en whisky också. Den första i mitt liv til mig själv. :) Frääänt. Ska testa den ikväll. Ska gräva ner mig i rarings soffa och se eclipse på blue-ray. Gillar hans superskarpa bild på tv:n. Mycket bättre än min.


Men nu blir det hämta upp tvätten. Sen blir det en joggingtur innan man slöar till sig.   

Av Paula - 25 augusti 2011 21:35


He he, Saga ser helt lustig ut på detta fotot. Jag sa: - Se lite glad ut...

Hon fick en sjörövarhatt på dagis, för hon hade inte med sig sin keps idag. Så jag fick gå hem med en söt sjörövare efter jobb.


  


Jag slapp göra middag idag. Eller iofs stekte jag hamburgare åt Saga, då hon inte gillar paj. Men själv åt jag rester från denna supergoda kycklingpaj som jag gjorde igår. Mums.


  


Sen lirade vi lite bokstavsjakten... Det gick inte bra för mig, men desto bättre för Saga.

  


Hon vann med ganska stor marginal... Jag var inte ens i närheten.


Och nu känner jag mig faktiskt nöjd. Har städat!! Dammsugit, skurat, städat kaninburen, dammtorkat. Och diskat. Skönt.


Måste bara visa min vardagsrumslampa som jag beställde med Raring från Ikea. Jag är så NÖJD med den. :)

  


NU är det dags att jag går och gör mig själv ren efter allt städande. Sen blir det välbehövlig vila. Och imorgon är jag LEDIG!!!   

Av Paula - 25 augusti 2011 17:58

Min vecka är helt knasig nu... Är helt inne på fredag, bara för att jag är ledig imorgon. :)


Förstå, min första LÅNGHELG sen midsommar!! 3 dagar! Sweeet!

Så jag och Saga har nästan lite fredagsmys ikväll. Vi har ätit middag, spelat bokstavsjakten och nu sitter hon och tittar film och äter glass.

Imorgon ska vi ha SOVMORGON med mys och långfrukost. Blir säkert att spela bokstavsjakten imorgon igen. Saga vann över mig idag, turungen. :)


MEN, nu ska jag ta tag i städandet. :)

Av Paula - 24 augusti 2011 18:43

Mitt i veckan. Jag är trött... Blir bara tröttare och tröttare för varje dag.

Imorgon är det sista dagen för denna vecka. För jag är LEDIG fre-lör-sön. Sweet.


Stackars  Saga är svintrött på morgonen också. Inte kul för en liten palt att kliva upp kl 6 varje morgon. Men imorgon ska jag ta ut lite flex på morgonen så får vi sova en timme längre.


För övrigt så har jag lagat svingod kycklingpaj till middag idag. :) MUMMS.


13 dagar kvar till op. Räknar ner... Spännande.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards