Liten, söt, ond...

Alla inlägg den 13 augusti 2011

Av Paula - 13 augusti 2011 21:05

Nu har jag bott i Gällivare 5 månader och 8 dagar. Tiden går fort som fan. Idag på stan träffade jag en från Luleå mitt  i vimlet. Från en av mina gamla praktikplatser, bad henne hälsa till min gamla handledare. 


Jag vet inte om jag känner mig som en gällivarebo ännu... Kanske. Kommer ihåg första dagarna, hur konstigt det kändes att gå ut från lägenheten och inse att man inte var i Luleå längre. Men nu är jag van. Och jag trivs fan bra. Jobbet är kanon, jag formligen går med ett leende på läpparna till jobbet varje morgon. Känns trist att det bara är några veckor kvar på det stället, sen blir det ett annat ställe efter september. HOPPAS verkligen att jag trivs lika bra. 


Jag har till och med NÄSTAN accepterat att vädret inte är lika behagligt. Här en morgon var det 4 grader ute... Ska köpa vantar, kallt att cykla. :) 


I övrigt så tycker jag nog att gällivare är rätt lagom ställe, inte för litet och inte för stort. Mycket folk utifrån här också, så det blir inte den där inavelskänslan som det kan bli som i byhåla där jag bodde ett par år. ;) 


Men, Jag saknar luleås vatten. Inpuls. Och färjan. (??). Och mitt gamla jobb. Ringde i veckan och surrade med min gamla chef, var som kul att höra hans röst och hur allt var där. OCH jag saknar mina vänner. Ni vet vilka ni är. Och min bror och mina kusiner. 


Nä, nu ska jag ta och göra mig klar för kvällens premiärutgång i gällivare. :) 

Av Paula - 13 augusti 2011 17:02

Ja, så skönt det är att inte ha några måsten. :) Vaknade alldeles för tidigt idag, kl 7, men fick ligga och mysa till kl 9 innan vi klev upp för att äta frukost. 


Sen blev det ut och shoppa. Jag var ute efter en kökslampa och eventuellt en klänning, men kom hem med endast ett par leggings... Så kan det gå. 


Och sen har jag faktiskt legat och tagit en powernap i Erics soffa. Sweet. Nu håller jag på att ladda om till att bli pigg och orka dricka en öl eller 2. Ska antingen gå ut ikväll på "krogen" här, eller så blir det firmafest tillsammans med Raring, beroende på om han blir ledig eller inte. 


Hur som, nu ska jag som sagt orka bli piggare och sörpla i mig en heineken eller flera. Har ju ännu inte hunnit vara ute i nattlivet här i gällka, det är som dags för det. :) 

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards