Liten, söt, ond...

Alla inlägg under maj 2008

Av Paula - 1 maj 2008 10:32

Jopp, nu är det helt plötsligt 1 maj. Tiden går obehagligt fort.


Är fruktansvärt besviken... Hade en dröm natten till igår om att jag vann pengar på lotto. Så snabbt som attan när jag vaknade så var jag tvungen att lämna in en kupong på svenska spel... Tyvärr var det ju ingen sanndröm, så alla drömmar om vad jag skulle göra med pengarna är just drömmar. Jävla misär. *sur*

Nu funderar ni säkert på vad jag skulle ha gjort med mina vinstpengar. Jag skulle ha skämt bort mig själv. För är det nåt jag insett i mitt liv (mitt jättekorta, jag är ju så ung, enligt vissa...) så är det att ska man få nåt åt sig själv, ska man banne mig fixa det själv.

Så jag hade skämt bort mig själv genom att fixa min egen kropp. *chock*

Nu tänker ni att jisses, är hon så ytlig och tragisk, och JOPP det är jag faktiskt!!

Hade jag vunnit en massa pengar, så skulle jag ha hoppat på ett plan till El Stockholmo och lagt mig under kniven och fixat till mina komplex. För jag har såna, komplex alltså.

Jag skulle ha karvat bort min hängbuk, med alla gravid-bristningar, usch. För det är nåt träning inte kan fixa, pga kejsarsnittet som förstörde för det. Sen skulle jag ha fixat hängbröna... Iofs stör dom inte mig så himla mycket, men ett lyft på dom skulle vara najs. Det är mina komplex, och det står jag för.


Nu tänker ni säkert att hon är ju ett fucking brillmongo, så hon skulle nog säkert fixa synen också... Men icket!! Jag är så himla van med mina brills, och jag tycker själv att jag ser ut som ett MIFFO utan, så näe, jag behåller nog brillsen... *ler* Men däremot skulle jag säkert shoppa ett helt gäng nya glajjer.


Näpp, bara fortsätta drömma...  

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards