Liten, söt, ond...

Alla inlägg under oktober 2010

Av Paula - 23 oktober 2010 17:36

Johodå. Jag och Saga äter lördagsgodis för fulla muggar här. :)

Har promenerat till dollarstore med Fröken A och hennes barn, där blev det godis-shopping och sen promenerade vi hem till Fröken A för fika, kaffe, godis, saft osv...


Väl hemma så blev jag av med ytterligare en kanin. Pumba blev såld och det gjorde mitt liv så mycket lättare. Hade blivit LITE besvärligt att ha kvar han om han hade hunnit bli könsmogen. Då hade det kunnat bli mycket mer kaninbarn... *pust* Tur att han blev såld. Men kommer vara lite trist att utbrytarkaninen är borta. Nu är det bara mamma kanin kvar och lillan som vi nog ska behålla.


Sen fick jag något av en sockerkick (märkligt...) och satte igång att rensa papper. Numera är det superfin ordning på databordet, bland räkningarna och sånt. Sen tog jag itu med pappershögen i skåpet... Och jisses, blev många KILO papper som slängdes. En hel pärm tömde jag, som Saga sedan fick till sina egna bankpapper och sånt. NU är det ganska så mycket bättre ordning än det varit. Skönt att få det gjort. Hittade även en del skrämmande gamla grejer i min egen pärm. Tittade, läste, och förundrades över att jag har ändrat mig så totalt som människa. Jag är så sjukt glad att mitt förflutna är just mitt förflutna. Skulle aldrig vilja hamna i samma misär igen. Urk. DET åkte i soporna med. Himla skönt. Antar att jag kommer att periodvis under dessa 5 månader rensa hur mycket som helst. Ska man flytta så långt, då vill man inte frakta onödiga saker. Och jag formligen ÄLSKAR att rensa bort prylar. Vissa saker hänger med år efter år. Som nu, i pärmen, hittade Maltes försäkringspapper, och Musses registreringsbevis, och sånt kan jag INTE slänga. Saknar ju ännu båda lurvhögarna. Helst Malte. Hujja vad han var fin.


Ska sen innan flytten (ja jag vet att det är länge dit), också göra mig av med alla mina blommor. Är tokigt less på dom. Så om nån vill ha gröna växter så hojta till. Har en stor benjaminfikus och en ful "palm" bland annat.


Nä, om man skulle återgå till gottaskålen. ;)

Av Paula - 22 oktober 2010 21:43

Jag är hemskt ledsen (nä det är jag fan inte) men jag känner att min blogg är en smula tjatig just nu...


Jag är kär. Och ja, det är väl om det faktum som jag just nu tjatar. Men ja, jag kan verkligen inte förstå att jag har haft sån tur... Jag mår så obehagligt bra. Och då kan man ju ändå tänka på att jag mådde bra innan. Jag var himla bekväm med mitt singelliv och trodde väl nånstans att har man varit singel i 3,5 år då kommer man nog vara det typ 100 år till.

Det känns sjukt konstigt att tänka på att jag inte är det längre. Jag är inte singel. (??!!) Jag har en pojkvän. (<--- och ibland är jag 14 år...)


Hela mitt liv går som på räls nu, skolan börjar närma sig sitt slut, praktikplats är redan fixat och ett jobb kommer med det. Jag har verkligen KÄMPAT som ett svin för att få ett bra liv. Och jag unnar mig själv att få vara riktigt lycklig och nöjd.


Det enda som stör mig yttepyttelite är att alla verkar inte unna mig detta. Finns folk i min absoluta närhet som borde glädjas för min skull, och om så inte är fallet, så snälla, håll åsikterna för dig själv. Jag är vuxen, och är sannerligen kapabel att ta beslut själv. Sådeså. Älskar er iaf, men kamma er lite tack.


Nåja, hur som helst så ser jag fram emot tiden som kommer. Med både förväntan och skräck. Man är ju rätt van att gå skola nu. Men snart är det slut. Snart är det verklighet som gäller.

Och jag är van att vara singel också, och det är defenitivt över med det, det känns dock inte alls skrämmande. Det känns bara roligt, spännande, och helt sjukt underbart. Jag är så glad att vi på nåt sätt hittade varann. :)


Av Paula - 22 oktober 2010 11:23

Tentapanik...


Dagens plan var att kliva upp tidigt (8:00), plugga, städa och sen få hem mini och ha fredagsmys.


Dagens verklighet blev: Orkade inte kliva upp, mår skräp, kroppen känns som bly (och nä, nu citerar jag inte toombs), klev upp 10, hann äta frukost så ringde chefen och frågade om jag var en ängel, klart jag är!! Så, nu blir det akut insats på jobbet mellan 12-16, sen blir det hämta mini på dagis som A lämnar där idag, sen blir det fredagsmys. Just det, när ska jag hinna plugga?? Äh, jag tar det i helgen... *harkel* Städa får jag nog göra ikväll. Och diska.


Handla måste jag också göra... Tur affärerna har öppet länge. ;)


Nä, borsta gapet och sen mot jobbet och göra min änglalika instats.

Av Paula - 21 oktober 2010 22:33

Nåjoo. Idag känner jag att har har en smula överskottsenergi. Sitter här och hoppar på min pilatesboll. *booooiiinng*

Kan inte fatta att jag är så pigg.


Klev upp efter iofs en halvtimmes snooze idag, sen var det plugga, promenad, seminarium på skolan och sen jobba kväll. He sa ba swooosch, så var den dagen över. Jobbet gick hyyyyvens. Min favvo-dam blev så glad idag så jag fick banne mig en stor kram. (hon som alltid trackar mig för att jag inte har nån karl, så även ikväll, varpå jag kontrade med att HA, det har jag visst!!) Sen blev det kramkalas och lyckönskningar och massa skvaller. :) Jag gillar henne. Som sagt, jobbet var bra.


Sen har även en viss E skickat görgoa sms idag igen. (ja, klart han får massa sånt tillbaka). Och ja, jag kan inte annat än säga att jag är så otroligt glad. Hela denna period som vi lärt känna varann så har jag upptäckt att vi är ruggigt lika varann. Liknande tankar, samma värderingar... Och det fortsätter att visa sig. Vi verkar vara på samma nivå. Glada och lyckliga och samtidigt lite skrajja, men fulla av förväntan. Idag fick jag höra nåt så fint så jag blev rörd till tårar. Nu känns det verkligen som att det är liksom nerförsbacke och medvind, det är banne mig på tiden.


Och sen har min kommande flytt blivit mera påtaglig och verklig. Idag fick jag klart att jag får göra slutpraktiken i Gällivare. Och även Sagas bekräftelse till dagiskön kom. Det enda som återstår för mig att fixa nu är ett bra boende, lagom stort, lagom dyrt. Sen måste jag kolla upp själva flytt-transporten. Kolla vad det kostar och vad som är smartast. Tur jag har några månader på mig. Ca 4-5 månader om jag har räknat rätt. Jisses.


Och ännu mera jisses: Snart är jag färdig SJUKSKÖTERSKA, jisses.


Hujj, får ju ståpäls på hela kroppen när jag tänker på allt spännande som händer. :)

Av Paula - 20 oktober 2010 20:02

Har för en stund sen pratat med min stortjej Jennifer i telefon. Och jag är så stolt över henne. Hon har fått byta ridgrupp i stallet och hon rider numera med tjejerna som är 2 år äldre än henne. Detta för att hennes ridlärare ansåg att hon hämmades i utvecklingen, och fick därför steppa upp lite.

Och ikväll hade hon minsann fått galoppera själv för första gången, utan nån som springer bredvid. Inte illa för min 8-åring. *STOLT*

Hon själv var också ganska stolt, även om hon hade tyckt att det var lite läskigt. :)

Som hon själv sa: "Mamma, jag får rida med dom som går i 4:an!!" Hon själv är ju en andra-klassare. :D


Nämnde jag att jag var stolt?? :)


Men men, hästar är verkligen hennes grej, och har så varit sen i stort sett hon föddes. Mammas flicka.


Nä, nu ska jag återgå till soffan, har vart på en timmes spinning ikväll och mina ben är döda. Träningsvärk från igår har jag också.

Imorgon blir det seminarium på skolan och sen direkt till jobbet och jobba till 21.


I övrigt så saknar jag min fina E.

Av Paula - 19 oktober 2010 22:48

Idag har det inte gått så bra att plugga. Nån timme blev det, men inte alls så många som jag planerat.

Men nu har jag ställt väckning, imorgon ska jag kliva upp och sätta igång tidigt. Jag pluggar bäst på förmiddagen.


Var med bästa Fröken L och tränade idag. Sen blev det en skön bastu efteråt. Det var inte illa. Riktigt skönt med bastu, och riktigt kul med sällskap.

Tror nog faktiskt att jag kommer att ha träningsvärk imorgon. :)


I övrigt. Så jo, jag går och tänker att shit, händer detta verkligen? Är det verkligen sant att jag har hittat någon som är så underbar? Sen kommer det oftast ett sms som bekräftar det... Som att han på nåt sätt är i samma värld och samma tankar. Ödet. Jag tror på det.


Oj oj, ni ANAR inte hur gott jag mår. Jag mådde himla bra innan, men detta är något helt annat. In the clouds. Jepp. Tror varje liten cell i kroppen ler. Faktiskt.

Av Paula - 19 oktober 2010 16:18

...kvar till tenta. Detta innebär att jag ser numera inte mitt köksbord. HELA bordet är täckt med papper och böcker. Kan inte förstå att denna tenta känns så svår att plugga till. Kursmålen är luddiga, vet inte alls vars fokus ska ligga.


Nåja. Man får göra sitt bästa. Dock känns det INTE kul att sitta och tentaplugga och ännu inte fått veta hur det gått på förra tentan. Så förbannat irriterande att lärarna får strunta i deadlines och tider, men som student får man inte det.


Sen är det en viss go underbar kille som promenerar runt i mina tankar hela dagen och stör min fokus på kvalitativa gransking, fenomenologi och ... Han är fin. *ler* <--- ni ser, inte lätt att plugga när man inte alls kan fokusera på det man BÖR fokusera på...


Känner mig som 14 år. Svårt lycklig. Svårt nykär...


Nä, dags att tagga om till premiär för functional-moves-passet. Ska bli roligt!!

Av Paula - 18 oktober 2010 17:00

Nu tänker jag erkänna, för alla ni 3 stycken som läser att jag minsann har vandrat lite vilse in i ett rosa moln... (har jag tur så hittar jag inte ut därifrån...) ;)


JAG. <--- eviga singeln.

Är inte längre det.


JAG, har på nåt oerhört märkligt sätt och vis hittat (blivit hittad av?) en supergo och fin kille som just nu får mig att bara le.

Jag har faktiskt inte en susning om när eller hur jag släppte ner guarden, men jag har insett att det är en smula försent att tänka på reträtt nu. Jag vill inte ens fly. Den känslan har blivit utbytt mot en bättre känsla. Ett slags lugn. (och sjukt extrem glädje).


Jag är fruktansvärt glad, och jag tänker tillåta mig själv att vara så glad. Jag förtjänar också att vara glad. Faktiskt.


Jag gillar honom. Det gör jag. (och jag fortsätter att le.)

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards