Liten, söt, ond...

Alla inlägg den 22 juni 2008

Av Paula - 22 juni 2008 22:31

Gick ut på balkongen nyss, skulle kolla in vädret.

Kommer ut, ställer mig vid räcket, ser att det är mörka moln och regnar lite, och mitt i allt hör jag: "klick, klick"...

Vänder mig åt vänster och där står kusinens karl och fotar regnbågen på himlen. (kusinen bor granne och vi har balkongerna bredvid varandra).

Han hade en ny kamera och typiskt karlar så skulle den testas och regnbågen fotograferades på alla möjliga sätt. *ler*


Nåja, när vi då stod där och surrade så upptäckte mitt ypperliga periferseende en flappande geting, som svischade in i ett pyttelitet hål i balken som håller upp balkongen ovanför min... AAAAAAAHHHH!!!

Detta innebär alltså att dom jävlarna med största sannolikhet bygger bo, eller redan bor i den balken... På MIN balkong??!! *ryser*

Kusin tyckte jag skulle spruta in hårspray i hålet, själv tänkte jag på att täppa igen det... Men då sa kusins karl att då kommer dom ju in i köket genom väggen. Huuuga.

Tänk om man sitter och äter frukost och ungarna ropar att det kommer MASSA stora flugor genom väggen. *panik* Jiiihaaaa. Inte lattjo.


Men, då är jag också en djurvän utan dess like. Jag får alltså dåligt samvete om jag är och fiskar och får upp en fisk. Gillar ändå att fiska. JA, jag vet att jag är knäpp. *host*

SÅ, jag tänkte att dom jävlarna får väl bo där i balken, så länge dom inte stör mig eller kidsen. Men JÄVLAR om dom sticker barnen, eller mig, då är det färdiglekt. Då är det eldspruta in i balken som gäller. *hotar*

För som sagt, jag är djurvän, med ett undantag och dom kallas SPINDLAR. Hade det vart ett spindelbo så hade jag bytt kommun, rakt av. *livrädd*


Ja, nu ska jag kika klart fotbollen. Tjing.

Av Paula - 22 juni 2008 15:02

Detta med namn är ju ganska kul. Jag har namnsdag idag ffs!! *ler*


Paula, är en feminin form av latinets Paulus. Paula betyder den lilla  (oväntat va??) och har använts i sverige sen 1700-talet.


Kollade för skojs skull upp barnens namn också, är som kul. Kikar i den svenska namnboken.

Jennifer kommer från England men härstammar från det walesiska namnet Guinevere som kan betyda vit våg. (passar på henne, hon är ju lite mystisk).

Frida är ett nordiskt namn som betyder den älskade. (charm-ungen).

Saga i den nordiska gudasagan betyder hon som ser, men det moderna namnet anses vara bildat från ordet saga, i betydelsen berättelse. (Mmm, hon ser onekligen det mesta med sina runda, söta ögon).


I deras mellannamn har vi en som är dyrkansvärd, en som är älskad och en blomma. *ler*

Av Paula - 22 juni 2008 14:24

Idag är vi inne. Barnen tittar på film och snart ska vi göra chokladbollar. Imorgon åker dom till X, kommer att sakna dom.


Har vart en sväng på jourcentralen på morgonen. Jennifer har ännu ont i magen och är inte alls intresserad av att äta. Fick rådet att ge henne laxerande medel, så vi har vart på apoteket och shoppat lite. Hoppas att det vänder så att hon blir bättre, men lunchen åt hon rätt bra av, så det är ju skönt.


Usch, det känns apjobbigt just nu. Imorgon försvinner barnen i 3 veckor, och på tisdag är det tingsrätten... *ryser* Fyy vad hemskt.

Tror jag ska göra dubbel sats med chokladbollar idag med barnen så man får en massa bollar att tröstäta. Alltid nåt...

Ja ja, det som inte dödar, det härdar...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards