Liten, söt, ond...

Alla inlägg den 8 juni 2008

Av Paula - 8 juni 2008 21:05

Nån som är haj på detta med trotsperioder?? Tror min 6-åring hamnat i nån trots nu. Har fått räkna till 3 ziljoner några ggr idag, minst. *blir gråhårig* Nåja.

Vi var som sagt på Tunadagen idag, där det bjöds på burgare, hoppborg och karusell. Så långt allt väl. När vi då skulle åka, vi skulle till A:s stuga och hämta hem Sagis, så säger J: Nej, jag ska inte åka. Som att du har nåt val eller??? Inget större besvär då, men jisses, i bilen... *suuuuuuuck*

I 10 mil skrek dom, tjoade, och bråkade om en keps. Tills mamma tvärnitade Forrrden, klev ut, hoppade in i baksätet, beslagtog kepsen och sa att nu var det NOG. Då hade jag hunnit säga till i ungefär 329 042 ggr att dom skulle dämpa sig. Det var effektfullt, sen var det tyst i resterande mil.

Men hemvägen var än värre. Då tjoade, skrek, slogs, och bråkade dom om 2 reflexer, hela vägen i 16 mil hem... Visserligen, jag borde nog ha beslagtagit reflexerna, men jag orkade inte tvärnita forrrden på E4:an.

Skulle nån vuxen person då retat, eller sagt en någorlunda skum sak då, då hade nog hela säkringsskåpet brunnit för mig. Och hela tiden var det 6-åringen som drog igång allt. Jisses.

Men då fick hon utegångsförbud när vi kom hem för att hon inte lyssnat i bilen. Och jag tror att det funkade.

Nåja, nu ligger dom och sover, och nu är dom änglar igen. *pustar ut*


Men men, det var kul att va i stugan en liten stund. Blev bjuden på grillat och pommes. Nog för att min städmani blev lite igångsatt, men jag lyckades hålla mig. (dammsugaren står ju där i hörnet, use it!!) Ha ha.


Och Sagis har nu 6 tänder!! *snyft* Snart är hon ingen bebis längre... :-(

Men för mig kommer hon nog alltid va min lilla bebis. Mammas lilla sötkorv. Hon är alltid så glad. Ikväll när hon gapade i sängen gick jag dit, och man kan som inte bli upprörd när man hittar lillungen, på tvären i spjälsängen, men benen ut genom spjälorna och kudden i fotändan... Och när hon ser att man kommer, så fyrar hon av ett "dags att smälta mamma-leende", och så får man möblera om sängen åt henne och bädda ner henne igen. Och hela tiden ler hon. :-)

Alla bebisar är små mirakel, och hon är inget undantag.


Hemsk tanke: Om 12,5 år har jag 3 tonårstjejer... Jisses. Då är nog bråk i bilen mitt minsta bekymmer. *asg* Då är J 18, F 15 och S 13... Kul, jättekul... Hå hå, hoppas att man hinner förbereda sig lite innan dess. Vilken bisarr tanke igentligen. Nä, fyy måste sluta tänka.


Nu ska jag slöa lite innan sängen. Tjing tjing.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards