Liten, söt, ond...

Alla inlägg under september 2008

Av Paula - 8 september 2008 09:00

Har på nyhetsmorgon på tv. Och har en liten fundering. Månntro om dom som komponerade ihop tv4:s nyhetsjingel vet att den är oerhört bra, för vissa i befolkningen iaf.

Så fort dom röda "plopparna" kommer upp på rutan och jingeln spelas så blir Saga helt lyrisk. Hon skrattar och fnissar och tjoar.

Och under nyhetsmorgon så spelas den ju iaf en gång i halvtimman, det tycker Saga är superkul...


Månntro om det finns några fler småttingar som har den egenheten att dom gillar nyheterna...


Idag blir det skola, storhandling och.... Ja, det räcker väl.

PoK.



Av Paula - 7 september 2008 19:29

Ja jisses, angående pärlpysslandet idag.

Frida ville ha hjälp med sin pärlplatta, så då gick jag och skulle hjälpa. Hon var lite snorig så jag undrade om hon behövde snyta.

-Nä, jag har en pärla i näsan. Sa hon.

Och näe, jag blev inte förvånad... Det är som typiskt henne på nåt sätt. Så hon fick snyta ut den med våld, och ut kom den med lite blod.

Så nu vet hon att en pärla i näsan kan generera blod, så hon gör inte om det. :-)


Fångade Frida och Saga på film ikväll, äkta syskonkärlek... Haha. Frida är den som har krånglat in sig under sängbordet. Och Saga är då ligisten som kör lite payback på henne. *fniss*

Som sagt, en helt vanlig kväll.


PoK.

Av Paula - 7 september 2008 10:06

Mjaha, nu sitter jag med kaffet för idag. Saga ligger och sover och J och F sitter och pysslar med pärlor. Dom gör varsin pärlplatta.

Eller som Frida sa: Plääälatta.


Idag ska vi byta gardiner här hemma, iaf i köket och kanske tjejernas rum.

Imorgon är det måndag igen, och då blir det skola och början på en ny kurs igen. Men det är inte förrän på eftermiddagen, så jag har hela förmiddagen ledig. Skönt.


Nä, nu ska jag dricka mera kaffe.

PoK.

Av Paula - 6 september 2008 17:56

Vi har vart på dollarstore och köpt karra idag. Och jiiises vad man fick mycket för ynka 60 kronor. Eller vad säger ni om: 3 burkar läsk, 2 påsar chips, en stooor burk godis och en påse klubbor. För bara 60 spänn. Ho ho, vad vi ska äta snask. :-)


Annars har vi vart ute nästan hela dagen, har ju vart superfint väder. Storflicksen har gjort geggamoja i sandlådan och Saga har krypit omkring på gräsmattan.


Bror var förbi en sväng, beställde nämnligen fiskmat med honom då han ändå var på byn. Och den andra bror var också förbi en sväng.

Näpp nu blir det godis, och tecknat.


PoK.

Av Paula - 6 september 2008 09:25

Ja, har sovit som en jävla kratta inatt. Vaknat en ziljon ggr. Mardrömmar halva natten... *suck*

Klockan 04.12 vaknade jag genomsvettig och i full panik. Drömde att jag var hos någon okänd och lånade deras toalett. Väl därinne när jag satt mig så kröp 2 JÄTTEspindlar fram och hoppade på mig, och jag fick panik, kämpade för att få upp dörren med lyckades inte, till slut skrek jag bara och slogs för mitt liv... Vaknade av att jag viftade och försökte få bort spindlarna från kroppen... Kan tillägga att jag lider av aroknofobi... Hade liiiite svårt att somna sen. *ryser*

Tur ändå att ingen låg bredvid mig i sängen, för den personen hade nog riskerat en rak höger mitt i natten på grund av mitt spindelslagsmål.


Nåja, nu sitter jag här med kaffet iaf. Så det blir nog bra.

Idag ska vi shoppa massa karra. Det blir bra.


PoK.

Av Paula - 5 september 2008 20:30

Börjar ha seriösa rubriks-problem... Märks det??


Nu ligger knatte,fnatte och tjatte i sina sängar och lägenheten är helt tyst. Från barnskrik iaf. :-)

Hmpf, frida behövde hjälp att öppna legolådan ikväll, det brukar hon klara av själv, men nu gnällde hon att hon hade ont i naglarna??!

Gick dit, hjälpte henne och kikade på hennes fingrar och förstod varför hon hade problem... X har klippt hennes naglar, och tydligen så tror han att desto kortare är bättre. 3 av hennes naglar var så korta så att huden "under" nageln var blottad... Hon måste rent ut sagt blödit (heter det så?) och skrikit när han klippt. :-(

Även Jennifer sa att han klippt alldeles för kort och att det var obehagligt, men hon hade inte så hemska naglar som frida.

Ok om man misslyckas med en nagel och råkar klippa för mycket, men för fan, inte en halv hand. *less*

Ska påtala det nästa gång jag ser han. När frida var liten (bebis) klippte han bort en massa hud på ett finger för att han missade... Kanske svårt med finess i dom chorizo-fingrarna.


Nog om det.


Nu är jag ju helt ledig. Vad ska jag nu hitta på??

Tror det blir kvalitetstid i min blåa soffa och krama fjärren.


Jag vill ha sovsällskap.

PoK.


Av Paula - 5 september 2008 15:11

Och så var det fredag... Veckan har gått snorfort!! Det sa bara swooosch.

Idag har jag vart skitaduktig. Är ju ledig från plugget, så det blev långprommis med Saga i duggregnet, och nu har jag hunnit rengöra akvariet. Till min glädje hittade jag en SNIGEL där. Gillar sniglar, jag är lite som en sån... Ibland lämnar jag också ett blött spår efter mig... *asg* Fy fan vilken låg humor det är idag... :D

Typiskt fredagar då.


Jaja, så kan det va. Nu sitter jag och inväntar storligisterna. Alltså barnen då... *ler* Hade tänkt vara hemsk med dom ikväll och tvinga dom att kasta allt som dom inte behöver/använder eller som är trasigt från deras rum. Får väl se hur det går... Om inte annat kan jag ju säga att då får dom ju inte plats med nya leksaker. Brukar funka. Men förra gången ville Frida iofs slänga ALLT. *skratt* Varför är jag inte förvånad.

Annars kan jag alltid muta dom med glass. :-)


Näpp, om man skulle koka lite kaffe, har helt glömt bort det idag, känns i huvudet.

PoK.

Av Paula - 4 september 2008 21:04

Enligt mig iaf.


Låg i godan ro och "dumglodde" på idol, här i min blåa soffa... Och mitt i allt så sätter jag mig upp, hakan ramlar ner, pälsen ställer sig upp och jag bara ryser.

Lars Eriksson, 28 år kom in med en gitarr. Och ja, han ÄGDE.

Den sista låten han lirade, den som han gjort själv. Ja, jag satt som förstenad.

Han blev åtminstone min Idol. Och nu kommer jag att följa programmet och hoppas att han ÄGER resten också. *sjukt impad*


Go Lars!!


Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards